Islamitisch babydagboek

Familie

Door dit handige dagboek kunnen de ouders alle herinneringen aan een bijzondere periode vastleggen. Familie en vrienden kunnen de ontwikkeling van de baby op een leuke en overzichtelijke manier terug lezen.Maar hoe leuk is het dat de kinderen later dit boek ingevuld door de ouders als geschenk ontvangen en op deze leuke manier alles over zichzelf kunnen teruglezen.

Zwangerschap

Elke zwangere vrouw heeft een grote behoefte om alles wat ze tijdens dit bijzondere life-event meemaakt vast te leggen. Het invulboek is een eigentijds dagboek, door de uniseks uitstraling geschikt voor jongens- en meisjeszwangerschappen. Met veel ruimte voor het bijhouden van alles rondom zwangerschap en geboorte en de vijf levensjaren erna. Dit boek helpt je ook bij het bedenken van een leuke naam voor het kind, door de namenlijst met betekenis.

Geboorte

Na de geboorte zijn de kersverse ouders benieuwd hoe het kind er nou in het echt uitziet. Houd in dit overzichtelijke bewaarboek alle gebeurtenissen in het leven van je kindje bij, zoals; de lengte, gewicht, kleur ogen en nog veel meer!

Feesten

Een origineel en uniek cadeau maakt een feest compleet, denk hierbij aan een een cadeau voor een zwangere vrouw tijdens een babyshower of voor de kersverse ouders tijdens een babyfeest. De mogelijkheden voor een cadeau zijn eindeloos. Maar hoe leuk is het een Babydagboek cadeau te doen, een bijzonder geschenk met educatieve elementen toegespitst op onze religie.